Gazelles leven zoals het is – mei

Welkom!!

Dit is misschien het eerste bericht dat je op de nieuwe Gazelle-blog leest. Het pand is nog onder constructie, maar omdat ik heb geleerd om dingen te lanceren voor ze klaar zijn, vind je me toch al hier.

De afgelopen weken waren weer lekker druk. De eerste week na de skivakantie hadden we hier collectief de vakantieblues, maar veel tijd om echt te treuren was er niet. Er werden familiefeesten gevierd, rommelmarkten bezocht, nog meer feestjes aangedaan, hard gewerkt thuis en op school. En tussendoor hield ik me vooral bezig met twee dingen.

Georganiseerd

Onze communicant op de feestlocatie.

Begin juni vieren we de eerste communie van onze oudste. We kozen voor een supertoffe plek, maar wel één waar we alles zelf moeten organiseren. Ik heb me de laatste weken dus in catering, decoratie, huisstijl, uitnodigingen en styling-sessies bekwaamd. Vroeger vond ik het machtig om zo’n feesten in elkaar te steken en alle puntjes piekfijn op elkaar af te stemmen. Sinds mijn burn out kan ik niet meer goed om met de stress die daarbij gepaard gaat en laat ik noodgedwongen meer los (met pijn in het hart), maar bon, het feestje wordt tof — dat denk ik wel.

Gelopen

Stretchen na een ochtendloop op een #mistymorning

Lieve dames en heren, deze week liep ik alles bij elkaar 43,4 (drieënveertig komma vier) kilometer. Misschien liep ik twintig jaar geleden ook al eens zo’n hoop bij elkaar maar sinds toen nooit meer. Ik ben behoorlijk trots op die prestatie, maar het is dat het vooral van moetens is. Een paar weken geleden schreef ik me op een impulsieve avond (ik had niet eens een wijntje op) in voor de 20km van Brussel. Die liep ik al een paar keer mee. Ik weet dus uit ervaring dat dat geen kattenpis is waar je onvoorbereid aan de start kan verschijnen. Sinds onze terugkeer van skivakantie ben ik volop aan het trainen en ik moet zeggen dat het me zwaar valt. Alles tot 10km gaat vlot, maar daarna moet ik me toch hard pushen om langere afstanden uit te lopen. Zo ben ik vandaag 17km gaan lopen en kan ik amper de trap nog af. 😉 We zien wel. Ik heb met mezelf afgesproken dat als ik me tegen 19 mei niet klaar voel, ik ofwel niet mee doe ofwel toch mee doe maar dan alle tijds-ambities laat varen. Niet dat die groot zijn, ik wil eigenlijk gewoon onder de twee uur eindigen, en 1uur 59:59 vind ik ook al goed.

Stay tuned. Wordt allemaal vervolgd 😇!

Één reactie

  1. Le petit requin

    Hoera, ik kan je volgen via Feedly nu! 🙂
    Succes met de 20km; die heb ik nog niet gelopen, maar de halve marathon wel en dat was inderdaad gene kattenpis 😉
    En oooh, de Vlooybergtoren, toffe locatie voor foto’s!

    Like

Reacties zijn gesloten.