Zomer in je bord

Wanneer je dit leest, ben ik op mini-vakantie in een safaripark in Nederland. Om hier niet helemaal stil te vallen, programmeerde ik voor het allereerst in mijn leven een blogpost :-). Eén met een recept dan nog wel, voor die frisse salade die in de komende dagen nog goed van pas komt als ik de weerman mag geloven.

Toch meer geïnteresseerd in de live verslaggeving van mijn safari-tocht? Volg me op Instagram 🙂.

En dan nu … het recept!

Watermeloen – Feta – Zwarte Olijven – Rode Ui – Komkommer – Munt – Peper – Zout – Olijfolie – Smakelijk!

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s