Vakantie in zicht … This or That?

Op Instagram schreef ik het al: hoe overtuigender de Corona experts aanraden om in eigen land op reis te gaan, hoe harder ik wegdroom van avonturen over de grens, van roadtrips door Europa en van ontdekkingstochten ver weg van hier.

Voor Corona was ons plan om deze zomer op verkenning te gaan in de Bloemenriviera in Italië. Nu het virus stilletjes aan op zijn retour is en Italië zijn grenzen openstelt voor alle toeristen, zouden we er perfect voor kunnen gaan — dolce far niente, welverdiend na een lastige periode, toch?

Alleen, we zijn niet zo zeker van Italië. We twijfelen of we het verantwoord vinden om in deze tijden half Europa te doorkruisen, we twijfelen over hoe hard het virus echt de kop is ingeslagen, we twijfelen over hoe wij, toeristen, buiten ons land gaan ontvangen worden.

Maar de reiskriebels die blijven. En ik ben niet alleen. Ook op Instagram bleek dat mijn volgers klaar zijn voor vakantie.

Op mijn vraag: ‘hebben jullie al plannen??’ kreeg ik deze antwoorden 🙂

En zo … om nog even verder te dromen, om nieuwe inspiratie op te doen, en om mijn twijfel weg te nemen lanceerde ik op Instagram ook een ‘This or That’ Vakantie vragenlijstje.

De bedoeling is dat je telkens links of rechts aanduidt, ifv wat best bij jou past.

Zin om mee te doen? Vul je antwoorden op deze vraagjes hieronder in het Google form in! Ik ben benieuwd!

https://forms.gle/69e2aZ9ZSz9ZcbA49

Of kopieer mijn Instagram template (je vindt hem onder mijn ‘hoogtepunten) en deel hem op je socials 😎!

Arrivederci!

Enneuh … tips voor trips zijn ook altijd welkom :-).