door DE KUNSTROUTE IN PLANTENTUIN MEISE

Zie hem daar zitten. Zijn ogen niet te lezen onder de hoed. Wie hem niet kent ziet hem mijmeren. Want 75 jaar op de teller vandaag dat tikt aan — een terugblik waardig.

Maar wij niet. Wij zien geen gemijmer, wij zien ‘beduusd’. Want hoe kan het – zo denkt hij – dat hij ‘stoemelings’ aan de verkeerde kant van 70 terecht is gekomen?! Onze Pappi, leeftijdsgenoot van Eddy Merckx. Even dapper en onvermoeibaar, maar geen kannibaal — en vandaag dus een beetje verbouwereerd.

Maar ook blij, want om hem nog niet meteen op zijn lauweren te laten rusten, trakteerden we hem op een foto-zoektocht doorheen de Kunstroute in de Plantentuin van Meise. De zoektocht zelf was niet makkelijk – alle credits naar mijn plus-zus – maar het wel waard want mannekens, die kunstige route zelf is echt een aanrader.

Allen daarheen, het parcours ligt er nog bij tot eind september — een tip voor een België-trip!

Alle info vind je op de website van de Plantentuin; een impressie alvast hieronder :-).

2 reacties

Reacties zijn gesloten.