’t groot verlof – 17 dagen, 17 impressies – Dag 2: chill it

Dit stukje is het tweede in een vakantie-reeksje. Want op 17 dagen vakantie nam ik 19.538 foto’s en wie me kent weet dat ik bij elk ervan een verhaal kan afsteken. Geen paniek, dat gebeurt hier niet. Je krijgt een selectie, en je krijgt ze dag per dag.

Over dag 1 lees je hier. En voor dag 2 lees je hieronder verder :-).

Donderdag 2 juli – Chill dag

Heerlijk hoe de dennennaalden op het zeil van onze tent tikken en hoe de zon zijn weg zoekt door de bos, dwars onze tent in. Dit, zo ontwaken, dat is waarom ik van kamperen hou.

Onze eerste dag in de Gorges zien we nog geen Verdon. Op deze chill-dag verkennen we vooral de plaatselijke supermarkt, onze hangmat, het zwembad en de sportinfrastructuur op de camping en ook … het schitterende Lac de Castillon #nofilterneeded.

Op dag 3 nam een ongedurige Moeder haar kroost op sleeptouw. Lees er hier alles over.

Of klik hier en ga terug naar onze eerste – ergens onderweg – dag,