vrijdag voor iedereen

In februari probeer ik elk van de 28 dagen 28 minuten te schrijven op mijn blog. Niet langer, want dan wordt het niet meer haalbaar voor mij. Maar ook niet korter want dan verschijnt er hier enkel een titel en verder niets. Waarschuwing: 28 minuten is extreem kort voor mij, meestal spendeer ik het dubbele aan één post. Wees dus mild en reken me hier niet af op kortheid, slordigheid en oppervlakkigheid. Gazelle dankt u 😇.

In mijn hoofd had ik mijn post van vandaag al samengesteld. Want vrijdag zou de dag worden waarop ik elke week een paar hoogtepunten zou delen. En daaraan geen gebrek deze week — Stokkemanwandeling in Genk, Tex Mex schotel van Sandra Bekkari, lopen onder een mooie maan, en shoppen voor carnaval volgende week — in tijden van Corona is een mens al snel content, toch?!

Mijn meisjes beslisten er anders over. Hadden geen zin in een mama achter de laptop op hun vrijdagavond. Ik moest denken aan mijn vriendin die 28 x 28 beschikbaar probeert te zijn voor haar kinderen, en ging overstag. Dus bleef het blogje leeg en maakten we Gekken Bekken foto’s instead.

Fijn weekend iedereen!


#28dagen28minuten

05/28

Minuten gespendeerd aan dit artikel: 10