6 februari

Wat at jij vanmorgen als ontbijt? Just asking want vandaag is … pom pom pom … Eat Icecream for Breakfast Day.

En ja, ik weet dat omdat ik een artikel las over blog-inspiratie vanavond. Eén van de tips was om de Days of the Year calendar in het oog te houden en daar stukjes rond te breien. Hoera! Vandaag bleek zo’n speciale dag. Alleen jammer dat ik niet veel over onze eigen Eat Icecream For Breakfast-day kan schrijven want ik wist het te laat en hier was het dus, zoals elke andere dag, Muesli, Haver en Bruin Brood for Breakfast Day vandaag.

OMG, we zijn nog geen hele week ver en ik vind het al moeilijk om mijn zelfverzonnen challenge vol te houden 😳. Gelukkig heeft Google op alles een antwoord, ook op de dip in inspiratie.

Verder bleek dat 6 februari tevens de Take Your Child To The Library Day is. Dat had ik ook beter vanochtend gelezen en dan had ik jou vandaag, na de volwassen boekentips eerder deze week, nu nog een kransje kinderboekentips kunnen voorschotelen. Maar goed.

Voor ons werd 6 februari 2021 een gewone boodschappendag, maar wel één met een blij weerzien aan de winkelkarretjes van de Colruyt. Een zaterdag met alles samen 12 kilometer gelopen en ondertussen fijn bijgebabbeld. En dankzij de restaurantdag van school een zalige luie wijvenavond met Take Away Chicken Tikka Masala.

Niet te vergeten: morgen is Yorkshire Pudding day, Wave All Your Fingers to Your Neighbor day en … Send Your Friend a Postcard day! Een verwittigde bloglezer …


#28dagen28minuten

06/28

Minuten gespendeerd aan dit stuk: 28