de series

Manlief en ik zetten het jaar al binge watchend in met Big Little Lies. Initieel was het niet mijn plan om er een ‘couple thing’ van te maken. Ik wilde de serie al lang zien, Manlief schoof toevallig bij tijdens de eerste aflevering en bleef toen plakken, twee series lang. En oh, wat genoot ik van onze avondjes samen. Zoveel dat ik een lijstje wilde voor het vervolg.

Bekentenis: wij hebben geen Netflix. Ook geen Streamz. En we kijken ook niet naar vrt.nu. Dus maar weer mijn Instagram community to the rescue. De reacties waren massaal. Zalig. Ik heb alle tips onderzocht en OMG ja, het jeukt serieus om te beginnen kijken. Dus of wij binnenkort ook een welbepaalde streamingdienst in huis halen? Misschien ;-).

Klaar? Here we go!

Top Vier – deze series / docu werden volop getipt.

  • Red Light — vaakst genoemd als kijktip. Drie vrouwen die verstrikt raken in een netwerk van mensensmokkel en prostitutie. Met Maaike Neuville, Geert Van Rampelberg, Halina Reijn, … Is eerst verschenen op Streamz maar goed nieuws: vanaf vrijdag 19/02 ook op NPO1; wij kijken zeker!
  • Lupin – ziet er super uit. Netflix
  • Bonusfamiljen – Netflix
  • My Octopus Teacher – Netflix documentaire

En dan deze nog, die ik ook allemaal wil zien:


#28dagen28minuten

07/28

Minuten gespendeerd aan dit stuk: 30