De dag na perfect

De aandachtige volger merkte natuurlijk al op dat ik gisteren off line bleef. 28 dagen 28 minuten challenge maar ik nam een snipperdag. Om naar het Hoge Noorden te kijken. Niet dat we deze week een programma over Noorwegen nodig hebben om ons in pool-sferen onder te dompelen.

Maar niet getreurd. Sinds ik de theorie achter ‘The Day After Perfect’ ken, weet ik dat al mijn inspanningen niet naar de vaantjes zijn als ik één dag mijn goede voornemens skip. Vroeger zou ik vanuit mijn Alles of Niets filosofie meteen al mijn plannen en doelen in de vuilbak gooien bij de eerste hiccup, mezelf verwensen en een mislukkeling vinden. Nu weet ik dat het parcours naar mijn doel hobbelig kan zijn, mag zijn. Dat ik mag vallen, zo lang ik mezelf de dag erna maar weer opraap. Bij deze dus :-).

In plaats van te bloggen keek ik dus naar Annemie Struyf en haar gasten en bleef vervolgens te lang op de socials hangen. Geen goed idee want vandaag mocht Moeder vroeg uit de veren om dochterliefs blonde lokken te verven. Neen, geen geval van Corona-uitgroei (het kind is negen) maar van een accute Carnival Hair Don’t Care – ingeving.

Geslaagd, niet waar?!

De kleur van haar badwater vanavond was ook geslaagd trouwens 😂

#28dagen28minuten

09/28

Minuten gespendeerd aan dit stuk: 28

Stukjes geskipt: 1

4 reacties

Reacties zijn gesloten.