BUITEN!

Deze namiddag al mijn to do’s schaamteloos overboord gegooid om naar buiten te gaan, de kou en die stralende winterzon in! Mijn plan was om een grote bos-toer te wandelen op weg naar de schoolpoort. Omdat ik alles zo mooi vond en elk vlokje sneeuw, elk straaltje zon wilde fotograferen lag mijn tempo … euhm … laag en ben ik toch niet zo ver geraakt.

Zo van genoten. Onderweg luisterde ik de Touché podcast met Fleur van Groningen. Prachtig hoe zij open en zonder in drama te vervallen vertelt over haar bezorgde kindertijd en zwarte jeugdjaren, haar hoogsensitiviteit, de ballast die ze van zich af heeft gegooid, haar leven nu met haar zoontje en haar man. Heerlijk — en 100% opladen voor mij.

In totaal wandelde ik 8 kilometers fresh air, fresh mind bij elkaar. Alleen mijn dochters waren minder opgetogen toen ze samen met mij te voet naar huis moesten. Veel gezaag en gepruttel maar zelfs dat kon mijn herwonnen energie geen deuk geven.

Fun fact: net deze week had ik ‘toevallig’ (ik geloof daar niet in) Leven zonder filter van Fleur van Groningen uit het rek meegenomen. Oh hoe jeuken mijn vingers nu om erin te beginnen ;-).

#28dagen28minuten

10/28

Minuten gespendeerd aan dit stuk: 28

Één reactie

Reacties zijn gesloten.