Dolen door de doode bemde

Nadat we meer dan 8 weken lang elke vierkante meter bos, park, veld en gemeenteplein rond ons kot hadden uitgekamd, kropen we gisteren nog eens in de auto voor een Natuurpunt wandeling iets verder weg.

Wij vonden het trouwens heel raar en onwennig om na 8 weken terug met ons vieren in de auto te zitten. Onze beide meisjes werden “wagenziek “(?!) en ik voelde me een onverantwoordelijk luxepaard omdat ik de auto introk om dan van de natuur te gaan genieten. (De wandeling bleek wel zo mooi dat ik me hierover achteraf minder schuldig voelde. )

Omdat we maar tijd hadden voor een korte wandeling kozen we voor een tochtje van 3.60 kilometer door de Doode Beemde in Neerijse. Hiervoor volgden de knooppunten die beschreven staan op de schitterende website van Natuurpunt. Aanrader!

Praktisch:

5 Comments

    1. Trage Gazelle

      Prachtig was het!! Ik had die wandeling een paar jaar geleden al eens in de herfst gedaan, in combinatie met Heverlee bos; was toen ook mooi, maar nu met al die lentekleuren … echt heerlijk! Veel geluk als je dat in je achtertuin hebt liggen!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s